Escola bressol: horaris i serveis

Serveis d’escola bressol

 EL SERVEI D’ESCOLA BRESSOL:

Servei d’escolaritat pròpiament dit, per al primer cicle de l’educació Infantil. La seva tasca educativa es basa en els principis pedagògics i curriculars d’aquesta etapa.

El centre acullirà als infants d’edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys, de manera regular i sistemàtica, durant el calendari i horari establerts, proporcionant l’atenció educativa apropiada de conformitat amb la normativa. 

EL SERVEI DE MENJADOR I DESCANS :

 Atén l’alimentació adequada de l’infant com a necessitat biològica, però es contempla, així mateix com a espai educatiu de socialització, d’adquisició d’hàbits d’higiene i de descans. S’estructura en una primera part de menjador-àpat i una segona, posterior, de descans. El centre disposa de cuina pròpia que elabora el menú diari adequat a l’edat de l’Infant. L’encarregat de la gestió del menjador és la empresa  CRF Colectividades: http://www.crfcolectividades.com/ .

– ELS SERVEIS D’ACOLLIDA MATÍ I ACOLLIDA TARDA: 

 S’adrecen a les famílies usuàries de l’escola bressol que puguin tenir dificultats per atendre als seus fills fora de l’horari marc de l’escola bressol. El servei d’acollida ofereix un espai tranquil i segur per als infants en el qual, els infants que l’utilitzin, podran esmorzar. El servei de permanències es contempla com a un espai potenciador del joc. Ambdós serveis permeten l’agrupació dels infants de diverses edats en una mateixa aula, oferint una programació d’activitats de caràcter lúdic; estaran a càrrec dels professionals de l’escola bressol. 

Aquest servei només s’oferirà si hi ha un mínim de 6 famílies.

–  SERVEI D’ACOMPANYAMENT PSICOPEDAGÒGIC 

La finalitat d’aquest servei és detectar, prevenir i acompanyar educadors i famílies a actuar de manera primerenca en situacions de risc en el bon desenvolupament integral dels infants.  És un servei que assumeix el propi ajuntament a través de la professional que disposa en plantilla, un matí a la setmana de 9h a 13h.

La família interessada a fer qualsevol consulta ho ha de demanar a través de la tutora de l’aula o la direcció del Centre.

 HORARIS

Oferim a les famílies flexibilitat en les entrades i sortides per poder oferir la possibilitat d’una bona acollida i comiat de l’infant per part de l’educadora com dels seus familiars.

Serveis complementaris d’anglès i piscina

S’ofereixen els serveis complementaris d’anglès i piscina per aquelles famílies que estiguin interessades, dins de l’horari lectiu.

INFORMACIÓ A: http://www.paresimareslametller.blogspot.com.es/

  1. Gracias por los momentos compartidos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: