Escola bressol: horaris i serveis

Serveis d’escola bressol

 EL SERVEI D’ESCOLA BRESSOL:

Servei d’escolaritat pròpiament dit, per al primer cicle de l’educació Infantil. La seva tasca educativa es basa en els principis pedagògics i curriculars d’aquesta etapa.

El centre acullirà als infants d’edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys, de manera regular i sistemàtica, durant el calendari i horari establerts, proporcionant l’atenció educativa apropiada de conformitat amb la normativa. 

EL SERVEI DE MENJADOR I DESCANS :

 Atén l’alimentació adequada de l’infant com a necessitat biològica, però es contempla, així mateix com a espai educatiu de socialització, d’adquisició d’hàbits d’higiene i de descans. S’estructura en una primera part de menjador-àpat i una segona, posterior, de descans. El centre disposa de cuina pròpia que elabora el menú diari adequat a l’edat de l’Infant. L’encarregat de la gestió del menjador és la empresa  CRF Colectividades: http://www.crfcolectividades.com/ .

– ELS SERVEIS D’ACOLLIDA MATÍ I ACOLLIDA TARDA: 

 S’adrecen a les famílies usuàries de l’escola bressol que puguin tenir dificultats per atendre als seus fills fora de l’horari marc de l’escola bressol. El servei d’acollida ofereix un espai tranquil i segur per als infants en el qual, els infants que l’utilitzin, podran esmorzar. El servei de permanències es contempla com a un espai potenciador del joc. Ambdós serveis permeten l’agrupació dels infants de diverses edats en una mateixa aula, oferint una programació d’activitats de caràcter lúdic; estaran a càrrec dels professionals de l’escola bressol. 

Aquest servei només s’oferirà si hi ha un mínim de 6 famílies.

–  SERVEI D’ACOMPANYAMENT PSICOPEDAGÒGIC 

La finalitat d’aquest servei és detectar, prevenir i acompanyar educadors i famílies a actuar de manera primerenca en situacions de risc en el bon desenvolupament integral dels infants.  És un servei que assumeix el propi ajuntament a través de la professional que disposa en plantilla, un matí a la setmana de 9h a 13h.

La família interessada a fer qualsevol consulta ho ha de demanar a través de la tutora de l’aula o la direcció del Centre.

 HORARIS

Oferim a les famílies flexibilitat en les entrades i sortides per poder oferir la possibilitat d’una bona acollida i comiat de l’infant per part de l’educadora com dels seus familiars.

Activitat curricular de música

S’imparteix una hora setmanal de música amb els professionals de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla, per a tots els alumnes més grans de  l’escola.

Serveis complementaris d’anglès i piscina (pagament)

S’ofereix la possibilitat de realitzar el servei complementari d’anglès  per aquelles famílies que estiguin interessades, dins de l’horari lectiu.

Respecte al servei complementari de piscina, podran accedir-hi en horari lectiu, només si van acompanyats de la família.

  1. Gracias por los momentos compartidos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: