Introducció

Amb la voluntat de que l’Ametlla disposés d’una escola bressol municipal oberta a les famílies i a totes les persones que hi viuen i estimen el poble, s’inicia la construcció de l’escola bressol municipal, als terrenys de l’antiga masia de Can Camp, el març de 2011 i finalitzant la mateixa el 23 de desembre del mateix any.

El 18 d’abril del 2012 va ser inaugurada per l’Honorable President de la Generalitat, Artur Mas i Gavarró.

Aquest nou equipament ha suposat la creació de 74 places per a infants de quatre mesos a tres anys distribuïdes en 5 aules.

Dilluns 9 de gener de 2012  la nova escola bressol municipal ”L’Ametller” de l’Ametlla del Vallès va obrir les seves portes i va iniciar, així per primer cop, la seva activitat.

La gestió de l’equipament es fa de manera indirecta. L’empresa adjudicatària de la gestió de l’escola bressol és la cooperativa Suara, amb una dilatada experiència en gestió d’escoles bressol, entre altres.

SUARA és la cooperativa més gran de Catalunya en el sector d’atenció a les persones, amb una experiència acumulada pels seus socis fundadors de 30 anys. Presents a 15 comarques catalanes i amb més de 1.800 professionals, dona resposta a les necessitats d’atenció, suport, assistència i educació d’infants i joves; de famílies; de persones que requereixen algun tipus de suport per a ser més autònomes; de persones que volen entrar en el mercat laboral o tenen com a objectiu millorar professionalment; de persones que necessiten suport davant situacions de crisi. Gestionem un ampli ventall de serveis i equipaments: equipaments residencials, equipaments diürns i nocturns, escoles i centres educatius, serveis d’orientació, preventius i de suport, serveis a domicili, entre d’altres.

Podeu consultar la seva pàgina web www.suara.coop per obtenir més informació.

A “L’Ametller” hi trobareu un espai on es compartirà l’educació dels més menuts i on es treballarà perquè sigui un punt de trobada que participi activament de la vida del poble.

Tal i com el seu nom i logo  indiquen, l’ Ametller, l’arbre fruiter, vol simbolitzar  el bressol que acompanyarà el creixement del seu fruit, els futurs “ametllatans”.

Us convidem a concertar una visita per que ens podeu conèixer en el dia a dia, fora de la data de portes obertes:

CONTACTE:

                         ADREÇA:    Passatge del Pi ,12

(al costat del CITA, accés pel costat de la capella)

08480-L’Ametlla del Vallès

TELÈFON: 93. 845.79.59

 MAIL:  lametller@ametlla.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: