Espai de Criança

Partim del respecte i riquesa que aporten la diferència i diversitat personal i familiar, cadascú des del seu propi saber, ja que no hi ha més expert d’un fill que el seu propi pare o mare. Per això hem pensat un espai de trobada estable, on poder compartir experiències sobre la maternitat i/o paternitat, la criança i l’educació, pròpies del procés de ser mare o pare, amb l’acompanyament de professionals de diferents disciplines, en un context de relacions vivencials entre infants que ens permeti créixer en comú.

QUÈ ÉS:

Un espai de trobada social i educatiu que vol enfortir la maternitat i la paternitat.

PER QUÈ:

És molt complicat ser pare i mare “sol”. La maternitat i la paternitat és també una funció col·lectiva que necessita referències, no només de teories o d’experts sinó d’altres pares i mares que estan vivint el mateix.

COM FUNCIONA:

Les famílies amb la seva criatura es troben per compartir experiències, acompanyades de professionals de diferents àmbits, de manera oberta i parlar sobre la criança, les seves necessitats i inquietuds del dia a dia.

Tots els quarts divendres de més es realitza la trobada de salut on hi participen la infermera de pediatria o la llevadora del CAP.

ADREÇAT: especialment a famílies amb fills de 0-12 mesos

FORMAT: Cafè-Tertúlia, en un espai preparat per fer activitats amb els infants.

QUAN: setmanal, divendres matins de 10 a 11:30 h.

ON: A L’Escola Bressol Municipal L’Ametller

ACCÉS: Gratuït. Places limitades, cal posar-se en contacte amb la direcció del centre prèviament.

%d bloggers like this: