El camí segueix…

Ja hem arribat, com cada any per aquestes dates, al final de curs. Un curs molt diferent de d’altres i sense precedents, a estat el curs de la pandèmia, una situació vital en la qual ens hem vist immersos, però a la que finalment ja li veiem la llum.

Vam començar, al setembre, amb uns sentiments d’incertesa i perquè no dir-ho també de por. Però, això sí, amb tota la il·lusió i confiança de què finalment tots plegats ens en sortiríem. I, efectivament, ha estat la col·laboració de tots i totes que ens ha permès tenir un curs tranquil donades les circumstàncies.

En aquest sentit, volem agrair la bona predisposició de totes les famílies per acceptar tots els canvis que s’han hagut de fer, la col·laboració dels més petits que com sempre ens han sorprès, i en general a totes aquelles persones que directament o indirectament han tingut relació amb l’escola i han fet possible que tot arribés a bon port.

Sempre hi ha un punt de nostàlgia quan arriba el final de curs, sobretot per aquells nens i nenes que marxen de l’escola bressol per iniciar una nova etapa educativa. Com els agrada dir a ells “anirem al cole dels grans”. Però aquest curs volem transformar aquest sentiment per un altre molt més alegre i pensar “que bé que hem pogut compartir amb tots/es vosaltres aquests moments de la vostra vida i que us hem pogut acompanyar en aquest procés tan interessant com són els vostres primers anys”. Ha estat tot un regal per nosaltres.

Ens retrobem al setembre amb tota la il·lusió d’un nou curs. I pels infants que comencen “l’escola dels grans”, els desitgem un camí ple de moments bonics!!!

Educar és facilitar les condicions perquè els nens i les nenes puguin ser qui ja són

About lametller

Escola Bressol municipal de l'Ametlla del Vallès

Posted on 22 Juliol 2021, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: