TOTS JUNTS CAP A L’ADAPTACIÓ

Hem iniciat el nou curs i estem en ple procés d’adaptació per tothom, infants, famílies i educadores. Son moments complicats, ja que s’han de construir nous vincles de confiança entre tots. Això demana temps, una observació atenta i molta comunicació entre tots per anar-nos informat i per conèixer les peculiaritats de cada infant. Això és tot un repte que com a educadores ens fa mobilitzar diferents estratègies per tal de facilitar l´adaptació als infants i a les seves famílies.

El període d´adaptació és un moment difícil per l´infant que el viu com una separació total i un esdeveniment definitiu. És, per això, que hem de trobar entre tots la millor manera d´acompanyar-lo i tranquil•litzar-lo. D´ altra banda, som conscient que també les famílies ho podeu estar vivint amb angoixa, tot i que no heu dubtat en col•laborar amb l´escola pel benestar de l´infant i així el vostre fill és pugui sentir com a casa seva.

DSCN0859

Per tant, l’ objectiu pedagògic que ens plantegem en aquest període  (que no sempre és el mateix per tothom) és: establir un bon vincle, compartint espais, descobrint racons, possibilitant que l’infant pugui estar a l’espai que li doni més seguretat, sigui a dins o al pati,… Així mateix les famílies ocupeu un lloc estratègic en aquestes activitats, cantant, jugant, ballant, pintant, decorant, muntant racons… i molt especialment, estant al costat del vostres fills tot el temps que ells us necessiten.

Us volíem agrair tota la vostra col•laboració i informar-vos que aquest curs hem aconseguit tots junts fer més plàcid aquest període.

Moltes gràcies famílies!

Anuncis

About lametller

Escola Bressol municipal de l'Ametlla del Vallès

Posted on 23 Setembre 2015, in ACTIVITATS 15-16, CURS 15-16. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: