VALORACIÓ FAMÍLIES CURS 2013-2014

Benvolgudes famílies,

Durant el mes de juny es va lliurar una enquesta de satisfacció de les famílies per valorar el vostre grau de satisfacció del treball de l’escola.

En primer lloc, us vull agrair la vostra participació en la millora de la tasca de l’escola.

Després de realitzar el buidatge de les enquestes, us presento un resum dels resultats obtinguts:

  • Participació : 61 % de les famílies heu respost l’enquesta.
  • Comunicació escola- família: un 96% heu valorat de forma molt positiva la qualitat de l’atenció rebuda, relació amb la direcció del centre, informacions rebudes (mail, bloc, agenda, cartelleres). Podem concloure que l’escola assoleix l’objectiu de facilitar una bona comunicació entre escola i famílies.
  • Servei de menjador: un 91,00% de les famílies que utilitzeu el servei de menjador heu valorat molt positiu la qualitat, el tipus de menú del servei i la participació en els projectes de l’escola.
  • Pràctica educativa i personal docent: un 91% destaqueu de forma molt satisfactòria el treball que es realitza a l’escola i la relació de les educadores amb els pares, nens i nenes.
  • Activitats complementàries d’anglès i natació: el 81% de les famílies que han participat de les activitats complementàries heu valorat de forma molt positiva aquestes activitats i el fet que estiguin integrades dins de l’horari escolar afavorint l’organització familiar.
  • Ambient escolar i participació de les famílies a l’escola: el 100% de les famílies heu destacat l’ambient alegre, creatiu i que els nens i nenes venen contents a l’escola i que els pares poden estar amb els seus fills.
  • Valoració global : Un 94% de les famílies realitzeu una valoració molt positiva i un 6% una valoració positiva sobre el grau de satisfacció de l’escola.
  • Propostes : de tots els comentaris i suggeriments que hem rebut els analitzarem per tal de contribuir a la millora del treball de l’escola.

 

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I IMPLICACIÓ

 

Mónica Novoa Solla

Directora de l’EBM L’Ametller

About lametller

Escola Bressol municipal de l'Ametlla del Vallès

Posted on 24 Juliol 2014, in ACTIVITATS 13-14, CURS 13-14, Famílies, Què i com treballem?. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: