EXPERIMENTACIÓ AMB FARINA

 Experimentació amb farina

Els infants de les aules dels Pinyons, les Avellanes i les Nous; vàrem fer una activitat conjunta d’experimentació amb farina.

 Aquesta experiència intergrupal permet que infants d’edats diverses interactuïn i hem pogut observar com els infants més grans ajuden als petits, sentint-se capaços i reforçant així la seva autoestima; com comparteixen les culleres i envasos per manipular la farina i com els més petits observen que fan els grans i aprenen mitjançant l’imitació.

Tal com deia Malaguzzi “l’interacció dels nens té un valor fonamental en l’experiència dels primers anys de vida, es tracta d’una demanda, d’un desig, d’una necessitat que tot nen té i vol satisfer”

 

Anna Carrión, Yolanda Jiménez i  Anna Pou.

 

 

 

 

 

Advertisements

About lametller

Escola Bressol municipal de l'Ametlla del Vallès

Posted on 18 Mai 2012, in ACTIVITATS 11-12, Experimentació i creativitat, Intergrupal, Què i com treballem?. Bookmark the permalink. 1 comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: