EXPERIMENTEM AMB XOCOLATA

Des del seu naixement, els infants, tenen molta curiositat per descobrir l’entorn que els envolta, i és per això que la millor manera de fer-ho és deixar que siguin ells els “petits investigadors”.

Segons Emmi Pikler, quan el nen/a actua per la seva pròpia iniciativa i interès, aprèn i adquireix capacitats i coneixements molt més sòlids, que si se li intenta inculcar des de l’exterior aquests mateixos aprenentatges.

Des de la nostra escola, proposem als infants activitats d’experimentació que potencien  l’aprenentatge vivencial, fent dels infants els constructors dels seus propis aprenentatges a través de la observació, exploració, manipulació….

 

 

 Video de l’activitat d’experimentació amb xocolata realitzada amb els infants de l’aula de “Les ametlles”  el 4 de maig de 2012.

 

Aquesta vegada, hem fet un taller d’experimentació amb xocolata en diferents estats, sencera, en pols i desfeta. Amb aquesta activitat es pretén potenciar una actitud en els infants de recerca i descoberta, que els ajudi a percebre les diferències que hi ha entre els diferents materials proposats, obri les portes a la seva exploració, i sobretot que gaudeixin!

 

Miriam Martínez Piñero

 

Anuncis

About lametller

Escola Bressol municipal de l'Ametlla del Vallès

Posted on 4 Mai 2012, in ACTIVITATS 11-12, Experimentació i creativitat, Què i com treballem?. Bookmark the permalink. 1 comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: