CARNESTOLTES 2012

L’Escola Bressol Municipal L’Ametller va aprofitar la celebració de la festa de Carnaval per fer una trobada amb la nostra cultura popular. La cita es va convertir en un moment de participació de tots i cadascun dels infants acompanyats de les seves famílies i de tot l’equip educatiu. La gresca i l’animació van ser els protagonistes d’aquesta festa, no només com a diversió sinó com a transmissió de la tradició i els costums. El treball i la preparació de guarniments i disfresses els van acompanyar durant tota la setmana de Carnaval.

            

L’equip educatiu i els infants van col·laborar conjuntament per elaborar materials amb material reciclat i poder fer de la setmana del Carnestoltes una setmana diferent, en què la originalitat i la particularitat de cadascú es va convertir en el centre de tota l’activitat.

Així l’infant era el màxim protagonista i provocador dels seus propis aprenentatges, ja que l’equip d’educadores parteix de propostes i materials propers a ells seguint la línia educativa de l’escola.

             

El fil conductor d’aquesta festa va estar marcat per l’arribada del Rei Carnestoltes que va engrescar infants i educadores a participar. Des de papers de colors fins a serpentineses van convertir en un pretext perquè els infants explorin, observin, experimentin i gaudeixin del seu aprenentatge.

About lametller

Escola Bressol municipal de l'Ametlla del Vallès

Posted on 29 febrer 2012, in FESTES 11-12. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: